Hundelufter blitzet under færdselskontrol

Foto: Shutterstock

En hundelufter fik politiets måler til at blinke.

Midt- og Vestsjællands Politi fortæller i døgnrapporten om en opfarende hundelufter. 

Klokken 18.20 mandag chikanerede en forbipasserende hundelufter en af politiets ATK-biler, som var sat op til at lave automatisk hastighedskontrol på Greve Centervej.

Manden stillede sig ind foran bilens måleudstyr, så den ikke kunne tage fotos af de forbipasserende biler, der kørte for stærkt. Da bilens blitz blinkede blev manden opfarende, men blev stående foran måleudstyret.

En patrulje blev sendt til stedet, men da var manden med hunden gået fra stedet. Patruljen fandt frem til manden, en 55-årig mand fra Greve, længere nede ad Greve Centervej og tog kontakt til ham. Han blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for at politiet kunne udføre deres arbejde.

Han blev afhørt til sagen, som han nægtede. Politiet har nu sikret det foto, som blev taget af den mistænkte ved ATK-bilen, som dokumentation i sagen og den 55-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Flugtbiliste ødelægger hæk

Et andet sted i politikredsen var der også ballade. 

Midt på aftenen sad en 55-årig mand i sin stue, da han kørte et højt brag udenfor. Han løb ud, hvor han så en bil, som holdt på tværs af hans indkørsel. Bilen havde påkørt hele hans bøgehæk og noget af naboens hæk.

Da den 55-årige henvendte sig til manden i bilen, kørte han væk fra stedet uden at oplyse sit navn. Bilisten havde formentlig mistet herredømmet over bilen i en højrekurve og herefter endt i den 55-åriges hæk.

Politiet kunne ud fra en beskrivelse af bilen finde frem til ejeren af bilen, der boede i Solrød.

På ejerens adresse fandt politiet en bil, som havde skader svarende til uheldssituationen og var smurt ind i mudder og bøgeblade. Det lykkedes ikke politiet at få fat i ejeren af bilen, men sagen undersøges nu nærmere, for at få klarlagt, hvem der kørte bilen på uheldstidspunktet. Patruljen optog rapport i sagen, for at dokumentere omstændighederne omkring uheldet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.