Her brænder det

Brand. Foto: Presse-foto.dk

Politi og brandvæsen har tidligt fredag morgen måtte rykke ud til en stor brand i et halmoplag.

Klokken 07.11 indgik der en anmeldelse hos Midt- og Vestsjællands Politi, om at der var brand i et stort halmoplag på en mark ved Sørensvej, i Sigerslev ved Store Heddinge. 

Politi og brandvæsen fik hurtigt lokaliseret ejerne af de brændende halmballer, som straks forsøgte at redde nogle af dem - men det mislykkedes desværre. Brandvæsnet gik igang med slukningsarbejdet og fik flammerne under kontrol - men da det er så stor en mængde halm der er tale om, har brandvæsnet igang sat en "kontrolleret slukning", som betyder at de holder øje med det sidste af branden og at den selv vil brande ud, de forventer dog ikke at den er helt slukket før mandag. 

Røgudviklingen var så kraftig, at politi patruljen kunne se røgen fra branden 8 kilometer fra stedet, men de understreger at der ikke er noget at være nervøs for som beboer i området - og at der heller ikke er nogen advarsler til beboerne. 

 

 

Brandvæsen og politi er ikke længere på stedet, men brandvæsnet holder øje med stedet, i forbindelse med udbrændingen af halmoplaget.

Midt- og Vestsjællands Politi kender ikke årsagen til branden. 

"Vi har endnu ikke lokaliseret årsagen til branden - men vi hælder til at den kan være påsat. Vi kan hverfald ikke udelukke det. Ejeren har ikke været derude til morgen med maskiner eller andet, som ville kunne forårsage brand - og der er ikke andre plausible forklaringer på hvordan ilden kan være opstået", Fortæller Martin Bjerregaard, Pressetalsmand ved Midt-og Vestsjællands Politi til Politirapporten.dk

Politiet vil derfor undersøge stedet.

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk

 

 

Foto: Presse-foto.