Giver cykeltyve deres livs overraskelse: "Må jeg låse min cykel op?"

Foto: Shutterstock

To mænd tænker sig nok en ekstra gang om, inden de stjæler en cykel igen.

Der er intet mere irriterende, end at komme retur til der hvor man stillede sin cykel - og så er den væk. Det kan de fleste, der har fået stjålet en cykel, nok nikke genkendende til. 

Det var også uhyrligt tæt på, at en 35-årig kvinde havde oplevet dette forleden - men faktisk endte hun i stedet med at give cykeltyvene en kæmpe overraskelse. 

Torsdag middag kl. 12.17 skulle en 35-årig kvinde fra Skjern med toget. Hun havde derfor parkeret sin cykel ved banegården, inden hun fortsatte til perronen, hvor hun ventede på toget.

Der gik dog ikke længe, før hun så tog mænd komme slæbende med en cykel, der umiskendeligt så ud som kvindens. Derfor holdte hun et ekstra vågent øje med de to mænd, der fortsatte ombord på samme tog som kvinden - stadig med cyklen på slæb. 

Kvinden var ikke i tvivl om, at det måtte være hendes cykel som de to mænd havde hapset - og det ville hun ikke finde sig i. 

Nu efterlyses de 

Derfor gik hun hen til mændende og spurgte om de havde noget imod, at hun lige låste sin cykel op. Det fortæller Knud Lauridsen der er leder af lokalpolitiet i Ringkøning, til Ringkøning Skjern Dagbladet.

De to mænd der var af østeeuropæisk udseende blev temmeligt overraskede, og kvitterede efterfølgende med en masse råb på polsk. Det tog kvinden sig dog ikke af og trak i stedet afsted med sin cykel - og de to cykeltyve skyndte sig af toget ved næste perron.

De to mænd er stadig ikke fanget, men er nu efterlyst. 

De beskrives som 35-37 år, med gylden hudfarve og sort hår. Begge er østeuropæiske - den ene er omkring 175 cm høj og kraftig af bygning, mens den anden er spinkel af bygning med mellemlangt hår og er ca. 185 cm høj.

Knud Lauridsen har kun rosende ord til den 35-årige kvinde, for hendes måde at håndtere situationen på. 

Der blev sendt to betjente til Skjern banegård for at hente videoovervågning, så de to mænd kan blive efterlyst. 

Her kan du læse flere spændende nyheder fra ind- og udland