Voldsmand spærrer 18-årig kvinde inde: Der er bare ét problem

Foto: Politi.dk

Pludseligt kom sandheden på bordet

I døgnrapporten fredag fortæller Sydsjælland og Lolland-Falster om en 18-årig kvinde, der anmeldte en grusom hændelse, hvor hun var blevet holdt indspærret og udsat for vold. Nu er det dog hende selv, der er sigtet

"En 18-årig kvinde anmeldte tidligere på ugen, at hun havde været tilbageholdt og udsat for vold af en mand, og politiet optog anmeldelsen som både vold og frihedsberøvelse," skriver politiet. Alt var dog ikke, som det umiddelbart så ud. I hvert fald i den 18-åriges udlægning

"Imidlertid mødte den 18-årige torsdag op på politistationen i Slagelse, hvor hun forklarede, at det var frit opdigtet, og at anmeldelserne var noget, hun havde fundet på for at hævne sig på den pågældende"

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser desuden, at den 18-årige efter en afhøring blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om falsk anmeldelse.

Politimand tævede lokal ungersvend

Andre steder i politikredsen foregik der dog mere muntre ting

"Den mobile politistation tog på tur rundt i politikredsen i går eftermiddag. Første stop: Grønbrohallen i Sandved, hvor den lokale ungdom var i gang med badmintontræningen og udfordrede yngste tilstedeværende politiassistent," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi - inden de fortsætter: 

"De unge modtog derefter en lektion i spillets finere finesser til de øvrige borgere i hallens højlydte anerkendelse. Derefter trillede mobilstationen videre mod Fuglebjerg, hvor en ny BMX-bane er blevet indviet.  Alt i alt en god dag med mange fine snakke med de lokale borgere"

Tryk her for at vende tilbage til forsiden