Fuld narkobilist blitzet i uforsikret bil med stjålne nummerplader

Foto: Rigspolitiet

Kørte 19 kilometer hurtigere end han måtte. Det skulle han aldrig have gjort.

Midt- og Vestsjællands Politi fortæller onsdag, at de tirsdag middag var nødt til at inddrage bilen fra en færdselssynderm der kørte ind i en decideret byge af sigtelser, da han blev blitzet i en færdselskontrol på Ølbyvej i Køge

Klokken var 13.35, da en patrulje fra færdselsafdelingen var på hastighedskontrol i Køge, hvor en 54-årig mand fra Falster blev målt til at køre 69 km/t på Ølbyvej mod øst, hvor den tilladte hastighed er 50 km/t.

Det viste sig dog, at blive en langt mere omfattende sag for den 54-årige, som var kraftigt påvirket af både spiritus, hash og amfetamin. Hans førerret var blevet inddraget i år grundet flere sager om spirituskørsel, som endnu ikke var afgjort.

Han kørte desuden i en personbil, der hverken var indregistreret eller forsikret, og på bilen var påsat to forskellige stjålne nummerplader.

Mister bilen

Den 54-åriges blev anholdt og sigtet for de mange færdselslovsovertrædelser og tyveri af nummerplader.

Hans promille blev målt til over 2,0, og da han oven i købet kørte spirituskørsel for 3. gang indenfor 3 år, beslaglagde politiet bilen med henblik på konfiskation, hvilket den 54-årige accepterede. Den anholdte fik udtaget en blodprøve, som politiet nu venter resultatet af.

Herefter blev den 54-årige løsladt, og kan forvente at få sine sager afgjort ved et senere retsmødet, hvor også spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen vil blive behandlet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.