Finder "lig" i affaldssæk: Sandheden viser sig at være langt mere klam

Politiet måtte sende en patrulje af sted. Foto: Shutterstock

Det er ikke altid nemt at være politibetjent.

I weekenden kom en patrulje fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på en noget anderledes opgave, da vagthavende modtog et opkald, som ved første omgang lød til at være meget alvorligt.

Klokken var lige slået 16 lørdag eftermiddag, da politiet fik  en anmeldelse om, at en mand havde fundet en sort sæk, der var snøret sammen med gaffatape i et naturområde syd for Nykøbing. Det er i sig selv ikke så ualmindeligt.

Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten mandag, der gør status over alle de alvorlige og mindre alvorlige hændelser, som betjentene har måtte tage sig af i deres pastorat i løbet af weekenden. 

Frygter dødt menneske

Manden fik sig dog noget af et chok, da han tog fat i sækken. Det var dette, der fik ham til at ringe til politiet. Da manden tog fat i sækken, bemærkede han nemlig noget, der mindede om en skulder og måske et par bryster.

Han troede derfor - naturligt nok - at, der var tale om en af den slags forbrydelser, der takseres til en lang og alvorlig straf, når det bliver tid til, at dommeren skal komme med sin udmåling. 

Denne besked tog Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi meget alvorligt, og de sendte straks en patrulje ud til stedet, hvor sækken var blevet fundet. 

Da betjentene kom frem, så var det med en vis bekymring, at sækken blev åbnet. Heldigvis viste det sig, at sækken ikke indeholdte noget, der var farligere end en oppustelig sexdukke. Denne blev efterfølgende destrueret på forsvarlig vis.