Fik tæv af taxachauffør: Det her skulle han aldrig have gjort

Foto: Shutterstock.com

Uenighed i trafikken kan få blodet i kog hos de fleste. Men for en taxachauffør tog vreden overhånd, onsdag eftermiddag.

Myldretidstrafikken kan sætte de flestes humør på spidsen, men det plejer dog ikke at udløse et par på kassen - men det gjorde det nu uheldigvis for en 53-årig mand fra Farum onsdag eftermiddag, skriver Nordsjællands Politi. 

Den 53-årige mand havde kørt på motorvejen og var på et tidspunkt under kørslen bremset ned - det faldt ikke i god jord hos en taxachauffør som kørte bag manden. Taxachaufføren kørte derfor meget tæt på mandens bil over en længere strækning, alt imens han dyttede vredt.

Det var dog ikke nok til at taxachaufføren fik afløb for sin vrede, for da den 53-årige mand kørte af motorvejen, fortsatte taxachaufføren efter ham. Da manden på et tidspunkt holdte ind og steg ud af bilen, gjorde taxachaufføren det samme og valgte at tildele den 53-årige en række slag i ansigtet. 

Der meldes ikke noget om hvorvidt Politiet har fået fat i taxachaufføren, men de oplyser at de er bekendt med taxaens registreringsnummer.