En mors værste mareridt: Fandt 5-årig datter livløs i haven

Foto: Shutterstock.com

Onsdag aften gennemlevede en mor sit værste mareridt. Hun fandt sin femårige datter hængende livløs fra en rutsjebane i haven.

Det var i familiens have i Aars, at den tragiske ulykke udspillede sig. Den 5-årige pige havde været alene i haven i fem til ti minutter, hvorefter at moderen fandt hende hængende livløs ved rutsjebanen i det legetårn som står i familiens have, skriver TV2

Det var også moderen som slog alarm og ringede 112. Herefter rykkede både politi, lægehelikopter og ambulance ud til familiens adresse. 

“Pigen har leget i legetårnet, hvor der er en rutsjebane. På et af rutsjebanens håndag hænger der en snor, som hun på en eller anden måde har fået viklet rundt om halsen”, oplyser Vagtchefen ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard til TV2 Nord, om den tragiske ulykke. 

Vagtchefen fortæller også at pigen ikke var ved bevidsthed, da de var på stedet - men at det lykkedes redningsfolkene at få gang i pigens vejrtrækning igen. Den bevidstløse lille pige blev kørt med eskorte til Aalborg Sygehus.

Da pigen var alene i haven under ulykken, er der ingen vidner som kan fortælle hvad der skete. Derfor arbejder politiet nu på at finde ud af hvad der er sket. 

Pigen er indlagt på Aalborg Sygehus, hendes tilstand betegnes som “kritisk men stabil”, oplyser Nordjyllands Politi til TV2. 

Torsdag morgen var pigen indlagt på Aalborg Sygehus. Hendes tilstand betegnes som kritisk, men stabil, lyder det fra Nordjyllands Politi.