Efterlyser vidner: Ung kvinde tvunget ind i bil

Foto: Rigspolitiet

Politiet vil meget gerne i kontakt med eventuelle vidner.

Det er Midt- og Vestjyllands Politi der er ude med en efterlysning. 

De søger vidner til en uhyggelig episode tirsdag aften, hvor en ung kvinde blev tvunget ind i en bil. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Tirsdag aften modtog politiet en anmeldelse om hændelsen. 

En ca. 20-årig kvinde var omkring kl. 21.14 tirsdag aften, blevet tvunget ind i en sort stationcar ved anlægget i Vestergade i Struer. 

Meldingen lyder på at den unge kvinde var dansk og at kvinden råbte på hjælp.

Det oplyser vagtchef Ole Vanghøj til B.T. 

Vagtchefen fortæller, at personen som anmeldte episoden, ser en mand der er i færd med at tvinge den lyshårede kvinde ind i bilen. Efterfølgende kommer to mænd grinende gående mod bilen og herefter kører bilen fra stedet med alle fire i.

Er det en spøg?

Da der er kommet oplysning om, at to personer grinede, ved politiet på nuværende tidspunkt ikke med sikkerhed om det er en spørg - eller om der er tale om en alvorlig hændelse. Derfor vil de meget gerne have flere oplysninger.

Onsdag morgen er der fortsat ikke kommet yderligere oplysninger og det har fået politiet til at afvente yderligere.

"Vi afventer, at der er nogen, der retter henvendelse. Om der er nogen, der savner nogen, om der er nogen, der har været på stedet. Om det er nogen, der har lavet en joke eller andet. Det er ikke til at vide på nuværende tidspunkt," forklarer vagtchefen og fortsætter:

"Vi har ikke noget registringsnummer. Vi ved ikke, hvem personen skulle være, eller om vedkommende har en mobil, om de mulige gerningsmænd har en mobil, man kan spore. Vi ved slet ikke, hvilket niveau det ender på det her."

De tre mænd beskrives som dansk af udseende, alle i alderen 20 - 30 år. Politiet oplyser også, at bilen blev set køre ned ad Skolegade efterfølgende. 

Hvis du har oplysninger i sagen, vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 114. 

Klik her for at læse flere nyheder fra ind- og udland