Efter brutalt overfald: Nu er 20-årig mand død

Blomster, lys og hilsner på stedet hvor den 20-årige mand blev fundet bag i bilen. Foto: Presse-fotos.dk

Den 11. maj blev den 20-årige mand brutalt overfaldet, i går blev han erklæret død.

For præcis en uge siden, var den 20-årige offter for et voldsomt overfald i Horsens.

Den unge mand blev tirsdag eftermiddag den 11. maj overfaldet af flere mænd i Sølvgade. Her blev han efterfølgende i bevidstløs tilstand smidt i bagagerummet på en BMW. Flugten gik dog ikke langt, bilen kørte nemlig galt på Nørretorv i Horsens, hvor gerningsmændene flygtede fra stedet til fods.

Den 20-årige blev forsøgt genoplivet, men blev tirsdag aften erklæret klinisk død på Aarhus Universitets Hospital i Skejby, da han havde haft massive blødninger i hjernen.

Livsforlængende behandling stoppet

Sydøstjyllands Politi har i en pressemeddelelse oplyst, at "efterforskningen peger på, at motivet til voldsepisoden omhandler et opgør i kriminelle kredse".

Der er siden den voldsomme hændelse anholdt fire mænd fra Vejle, i alderen 21-29 år, som i første omgang blev sigtet for grov vold, bortførelse, samt for at have efterladt den 20-årige i hjælpeløs tilstand. Det skriver Horsens Folkeblad.

Sydøstjyllands Politi oplyser nu til TV 2 Østjylland, at manden mandag blev erklæret død. Den livsforlængende behandling blev stoppet, da den 20-årige både var hjerne- og hjertedød.

Udover de fire mænd, er også en 28-årig kvinde også sigtet i sagen. Hun har angiveligt hjulpet gerningsmændende væk fra Horsens efter trafikuheldet - hun blev dog ikke fængslet efter grundlovsforhøret.

De fire mænd der er sigtet i sagen, har en relation til hinanden og er alle varetægtsfængslet.