Corona-kaos ved teoriprøve: Ryger i totterne på sagkyndig

Foto: Shutterstock

Det kørte helt af sporet, da en 32-årig skulle til teoriprøve

Tirsdag gik det helt galt, da en teoriprøve skulle afvikles i Næstved. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten. Det var en tvist om de gældende corona-restriktioner, der udviklede sig til vold.

"I går formiddags blev en køreprøvesagkyndig udsat for vold af en elev, der skulle til teoriprøve," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. De fortsætter: 

"Eleven kunne ikke fremvise gyldig dokumentation i forhold til overholdelse af coronarestriktionerne, og da han blev gjort opmærksom på dette, blev han så gal, at han slog den køreprøvesagkyndige."

Politiet fortæller desuden, at eleven, der er en 32-årig mand fra Næstved, blev anholdt og sigtet for vold. Han blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvor han blev løsladt af dommeren.

Sælger ædemetal på rasteplads

Et andet sted i politikredsen prøvede flere unanvgivne personer at sælge guld. Det skete dog ikke i en traditionel smykkebutik. Istedet foregik det på en rasteplads, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

"Politiet fik i går morges en anmeldelse om at nogle personer meget intensivt havde forsøgt at sælge "guld" på en rasteplads på Gaabensevej i Nykøbing F."

Det er dog et tilbud, man ikke bør tage imod, slår politiet fast. De vil desuden gerne også høre fra andre borgere, der er blevet tilbud guld under alternative omstændigheder

"I den forbindelse råder politiet til, at man ikke køber varerne, som erfaringsmæssigt er mere gul end guld. Oplever man disse "guld"-sælgere, vil politiet meget gerne høre om det på telefon 114."