Brutalt mord: 28-årig dræbt

Foto: Genrefoto - dette er ikke fra gerningsstedet hvor den 28-årige mand er dræbt. Shutterstock.com

I går blev en 28-årig mand fundet død i Nordskoven på Bornholm, politiet startede med at melde ud at de efterforskede sagen som mistænkelig - det viser sig at være en grov sag.

I dag er to bornholmske mænd som er sigtet for drabet på den 28 årige mand, blevet afhørt i Retten i Rønne, det skriver Ekstra Bladet. 

På chefanklager Benthe Lund anmodning skete det for lukkede døre.

Det er to lokale mænd som er sigtet i sagen - de er henholdsvis 23 og 25 år, brødre og danskere. Den 28-årige mand som de er sigtet for at have dræbt, har også en nær tilknytning til Bornholm da han er opvokset der og hans mor har boet på øen i en lang årrække - ifølge Ekstra Bladet, var den 28-årige mand på øen for at besøge sin mor, da han blev dræbt.

Den nu dræbte unge mands mor er tanzaniansk og hans far er dansk - han havde desuden et nært forhold til sin familie, heriblandt to søstre.

Det var den yngste af de to brødre som blev afhørt først. Hans forsvarer erkendte på hans vegne vold med døden til følge - men han nægter sig skyldig i drab.

Brutal vold

Det fremgår af sigtelsen mod de to brødre at det var en brutal afstraffelse den 28-årige mand var udsat for.

Han er blevet dræbt i tidsrummet mellem klokken 00.39 og 06.11, op til hans død er han ifølge sigtelsen blevet ramt af flere slag med rafter, flasker og knyttede næver - samt stukket flere gange med kniv.

Ifølge sigtelsen fik han desuden også et knæ presset mod halsen.

Den nøjagtige dødsårsag er ikke blevet sagt, men i retten er det nævnt at den dræbte havde kraniebrud.

Den unge mand blev fundet død tirsdag morgen, lidt over 06. Han blev fundet på en shelterplads i en bålhytte, beliggende i Nordskoven, omkring 50 meter fra Haslevej og få hundrede meter nord for Almegårds Kaserne.