Brutalt drab på svane: Hoved og fødder skåret af

Det var en forbipasserende der gjorde det grusomme fund. Foto: Presse-fotos.dk

Det var helt tydeligt at svanen ikke havde lidt en naturlig død.

Her lå en svane, som havde fået både hovedet og fødderne skåret af, samtidig var både lår og bryst kød blevet fjernet fra svanen. Det skriver JydskeVestkysten.

I Danmark er svanen vores nationalfugl - og er ikke mindst en fredet fugl. Det har gerningsmanden bag det brutale svane-drab, dog tilsyneladende ikke, haft de store skrupler omkring. 

Efter at svanen blev fundet i mandags, har det skabt stor vrede blandt befolkningen i området. 

Peter Boisen fra Jørgensmaj, kommer meget i området og fortæller at han er målløs over hændelsen. Han fortæller også at det er helt tydeligt at vedkommende som står bag, har parteret dyr før. Både hovedet og fødderne er blevet skåret af med en kniv, og kødet fra lår og bryst er blevet fjernet. 

“Det er ikke bare nogle dumme knægte, der har været på spil”, siger han.

Han har desuden meldt sagen til politiet, som har været ude på stedet og optage en rapport. 

Peter Boisen fortæller at der hele sommeren har været et svanepar i området, med deres ællinger. Ingen har set parret og ællingerne siden i søndags, og det formodes at det må være den ene part af parret, som er blevet dræbt på brutal vis.

"Det er noget svineri"

Dori og Ervin Johannsen der passer området ved bådelauget, er også påvirkede af det voldsomme drab på den smukke fugl og måden den har måtte ende livet på.

Svanerne og deres unger er blevet fodret af mange folk hen over sommeren og der er tilsyneladende nogle som er meget berørte af hændelsen. Der er blevet tændt lys og lagt blomster på stedet hvor den dræbte svane blev fundet.

Ervin Johannsen er også forarget over drabet.

“Det er simpelthen noget svineri, den svane har da ikke gjort nogen noget”, siger han til mediet.

 

 

Der er stadig rester af fjer og blod, der hvor svanen blev fundet. Foto: Presse-fotos.dk