Brugte håndjern og uddelte lussinger - Betjent anker dom for voldtægt

Foto: Shutterstock.com

Et møde gennem en dating app tog en helt skæv drejning og nu anker en betjent en dom for voldtægt.

Det gik fuldstændig galt, da en mand og en kvinde sidste år i oktober, mødtes gennem dating appen Baboo. De to havde aftalt at mødes og de havde også aftalt at give hinanden massage - det blev dog meget mere end det, der skete den dag. Det skriver Sn.dk.

Den 37-årige kvinde fra Køge-området, havde taget turen til Sydsjælland hvor hun sidste år i oktober skulle mødes med betjenten. Da de to havde snakket lidt sammen, gik de i gang med at massere hinanden - hvad der så skete herefter, har de to en meget forskellig opfattelse af. 

Lodret uenig 

Kvinden fortæller at det udviklede sig til en fuldbyrdet og professionel voldtægt, hvor der både blev uddelt lussinger, brugt håndjern og blev klemt om kvindens hals med hænderne. 

Ifølge den tiltalte betjent, var det ikke det som fandt sted. Han fortæller at deres møde udviklede sig og de to havde god sex med hinanden. 

Retten i Nykøbing Falster har vurderet at betjenten skal kendes skyldig i overfald og voldtægt. Derfor er han nu blevet idømt to et halvt års fængsel, samt en erstatning til kvinden på 73.000 kroner. 

Betjenten har erklæret sig lodret uenig i Rettens dom og har derfor anket dommen på stedet.