Bider fra sig: Hund går til angreb på strandgæst

Foto: Rigspolitiet

En 52-årig kvinde befandt sig på sit strandtæppe, da en løs hund pludseligt angreb hende.

En strandtur for en kvinde og hendes hund fik et noget andet udfald, end hvad hun havde forventet sig. Det fortæller Bornholms Politi. Politiet måtte nemlig sende en politipatrulje af sted til en af øens strande, hvor en hund gik til angreb på en kvinde. 

Kvinden besøgte lørdag Nørrekås Strand, der ligger nær Rønne. Hun var i selskab med sin egen hund. De to sad og hyggede på den 52-årige kvindes medbragte strandtæppe, da en løsgående hund fattede interesse for dem. Hunden - som løb rundt på stranden - satte kurs mod kvinden og hendes hund.

Angriber

Den løse hund gik til angreb og endte med at bide kvinden i armen. Ifølge Nordjyllands Politi vanker der nu ejeren en bød, da det er i strid med hundeloven, at hundens fører ikke har haft opsyn med den eller været i stand til at sætte sig imellem, inden hunden bider kvinden. 

Lørdag den 18. juli opholdt en 52 årig kvinde sig på sit strandtæppe med sin hund på Nørrekås Strand i Rønne. Her blev de angrebet af en anden hund, som løb løs rundt på stranden. Kvinden blev bidt i armen, og der venter nu ejeren en bøde.