Betjente svines til: Ung mand bringer sig selv i fedtefadet

Foto: Shutterstock

19-årig opførte sig truende, da han traf en patrulje fra politiet lørdag nat.

Det er ikke småting, som betjente, brandfolk og andre myndighedspersoner i Danmark skal finde sig i, når de forsøger at passe deres arbejde. Fulde folk, utilfredse borgere og andre højtrøstede kritikere melder sig ofte på banen med tilråb, skældsord eller andet, der kan lysne betjentenes arbejdsdag op. 

Netop sådan en hændelse var en patrulje udsat for i Vordingborg natten til lørdag, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. I forbindelse med en almindelig patruljering traf to politibetjente lørdag morgen klokken 4.39 en temmelig højrøstet mand på Københavsvej i Vordingborg.

Gorillaer

Manden gik på et tidspunkt frem mod betjentene med knyttede næver. 

Imens råbte han "I er nogle f*** gorillaer". Ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fremstår det fortsat noget uklart, hvad manden egentlig mente med det, men udtalelsen og den aggressive adfærd udløste under alle omstændigheder en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

Da manden, der er 19 år og fra Askeby, blev visiteret, fandt politiet noget hash, og derfor blev han også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.