Sejler båd i flere stykker: Unge sømænds brandert koster dyrt

Politi og redningsmandskab måtte rykke ud. Foto: Shutterstock

Tre unge sejlere havde fået lidt inden for vesten, inden de begav sig ud på vandet.

Tre unge er nu blevet sigtet for at have overtrådt søloven efter en hændelse i weekenden, hvor de havde indtaget mere alkohol, end godt tilsyndeladende var. Det fortæller Bornholms Politi i døgnrapporten mandag. 

Hændelsen fandt sted lørdag morgen. Her påsejlede tre unge mennesker en sten ud for Nordre Kystvej i Rønne i en sejlbåd. Meldingen lød på, at alle tre var røget i vandet, derfor måtte både politi og redningsmandskab alarmes og på gaden, så de unge sejlere kunne blive reddet i sikkerhed. 

Sejlede med en bjørn på

Redningsmandskab blev sendt afsted, de tre unge mænd blev reddet i land, og blev alle tre sendt en tur på hospitalet til tjek.

Desuden blev de tre unge mænd fra hhv. 1996, 1997 og 2001 alko-testet, og det viste sig at den ene var påvirket over det tilladte, hvorfor der blev udtaget en blodprøve.

Båden blev senere bjærget med kran, men nåede desværre at banke så meget ind mod stenene, at den blev delt i flere stykker. De tre unge mennesker er sigtet for overtrædelse af søloven, for ikke at kunne sejle båden på betryggende vis, ifølge Bornholms Politi.