Betjente på bordel: Ansat glemte at tjekke coronapas

Foto: Shutterstock

Landets bordeller er et af de liberale erhverv, der nu er blevet genåbnet.

En polsk kvinde er kommet i problemer med lovens lange arm, fordi hun gav seksuelle ydelser uden at tjekke coronapas. 

Hændelsen skete onsdag midt på aftenen, da en patrulje kom forbi det bordel, hvor kvinden befandt sig. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten torsdag. 

"Onsdag kl. 21.00 var Østjyllands Politis afdeling for særlige sager forbi flere bordeller i Randers-området for at tjekke, om coronarestriktionerne bliver overholdt – herunder om der bliver tjekket coronapas," skriver politikredsen, inden de fortsætter: 

"Da betjentene var forbi et bordel i det centrale Randers blev de mødt af en mandelig kunde, der oplyste, at han netop havde modtaget en seksuel ydelse, og at han ikke forinden havde fremvist et corona-pas, idet han ikke var i besiddelse af et."

Straffes

Politiet fortæller, ar der på bordellet befandt sig to kvinder, og den mandlige kunde udpegede den ene af dem, en 29-årg kvinde, som hende der havde givet ham seksuelle ydelser, fortæller Østjyllands Politi. 

"Den 29-årige kvinde, der er polsk statsborger, blev anholdt og sigtet for overtrædelse af de gældende coronaregler, idet hun ikke havde bedt kunden om at fremvise gyldigt coronapas."

Senere på aftenen blev hun løsladt igen. Dog først efter, at den polske kvinde havde modtaget en klækkelig bøde for overtrædelse af de gældende corona-restriktioner. 

"Kvinden modtog, og betalte, en bøde på 3000 kroner, hvorefter hun blev løsladt igen. Da hun er udenlandsk statsborger vil hendes sag nu blive forelagt Udlændingestyrelsen."