45-årig mand fundet død: Efterforskes som drab

Foto: Presse-fotos.dk

Den 45-årige blev meldt savnet fredag og nu er han fundet død.

I fredags meldte mandens pårørende ham savnet - og nu er han blevet fundet død på en adresse i Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser at de betragter sagen som en drabssag og at der nu er anholdt to personer i forbindelse med sagen. Her er der tale om en 35-årig mand og en 21-årig kvinde, der blev anholdt søndag kl. 21.11. De er nu begge sigtet for drab.

Den 45-årige blev fundet død i en lejlighed i det centrale Aalborg, hvor politiet netop nu er til stede på adressen. Her er de blandt andet ved at foretage en gerningsstedsundersøgelse.

Efterforskes som drab 

”Vi efterforsker sagen som en drabssag – og det betyder, at vi foretager en række tekniske undersøgelser på adressen, ligesom afdøde skal retsmedicinsk undersøges,” oplyser politikommissær Carsten Straszek, der leder efterforskningen.

Han tilføjer også, at politiet herudover har en række andre efterforskningskridt foran sig, blandt andet skal der foretages yderligere afhøringer af de anholdte og andre personer, ligesom der skal foretages forhøringer i området. 

Politiet kan af hensyn til efterforskningsarbejdet ikke udtale sig yderligere om sagen.

Der vil i dag, mandag den 3. maj være grundlovsforhør i retten i Aalborg.

Af hensyn til efterforskningen har politiet på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger.

Politiet ved lejligheden hvor manden er fundet død. Foto: Presse-fotos.dk

 

Politiet ved lejligheden hvor manden er fundet død. Foto: Presse-fotos.dk