Familiefar skudt: Tre unge anholdt

Foto: Presse-fotos.dk

Han blev ramt på kroppen og i ansigtet.

Natten til søndag blev en 50-årig familiefar ramt af skud fra et haglgevær.

Den voldsomme episode fandt sted i Hassellunden i Esbjerg-forstaden Kvaglund. I det ellers fredelige villakvarter blev den 50-årige mand lidt over midnat ramt af skud fra et haglgevær. Skuddene ramte ham på overkroppen og i ansigtet, hvorfor hans ene øje nu vurderes til at have taget varig skade. Det skriver JydskeVestkysten.

Det var en nabo der slog alarm, da skuddene flænsede stilheden i kvarteret sent lørdag aften.

Allerede mindre end en time efter den voldsomme episode, havde politiet foretaget anholdelse i sagen. Der er anholdt tre unge mænd, der alle er 18 år gamle. De er nu varetægtsfængslet foreløbigt fire uger, hvor de nu er sigtet for drabsforsøg, samt ulovlig våbenbesiddelse og vold af særlig rå og farlig karakter mod et offer fra en hændelse tidligere på dagen.

Bor sammen med kone og børn

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser søndag til avisen, at de nøjagtige omstændigheder bag den voldsomme skudepisode er ukendte. Her oplyste politiet også, at der ikke er tale om en banderelateret konflikt.

Ifølge postkassen ved huset, så bor manden sammen med sin hustru og tre børn. 

En nabo i kvarteret fortæller til avisen, at familien er en helt almindelig og fredelig familie, der efterhånden har boet i kvarteret i 16 år. 

Der har tidligere været banderelaterede hændelser i Kvaglund, men disse har fundet sted i de sociale boligområder i byen.

 

Foto: Presse-fotos.dk 

 

Foto: Presse-fotos.dk 

 

Foto: Presse-fotos.dk