3-årig dreng i tragisk ulykke: Hastet til hospitalet

Foto: Shutterstock

Torsdag eftermiddag udspillede enhver forælders mareridt sig, ved Østre Søbad i Silkeborg.

En familie fra Tjørring var på tur ved Østre Søbad i Silkeborg torsdag middag, da turen tog en yderst dramatisk drejning. Det skriver Herning Folkeblad.

Pludselig opdager moderen til den lille 3-årige dreng at han er væk. Han bliver efterfølgende fundet livløs i vandet. 

Det er uvist præcist hvor længe drengen har ligget i vandet, det formodes at han er faldet i fra badebroen, da han fiskede med sit legetøjsfiskenet. 

Flere sprang til for at hjælpe 

Der blev slået alarm klokken 13.14, hvor politi og redningsmandskab straks rykkede ud til stedet. Ifølge flere øjenvidner trådte der straks fem voksne til, som ydede førstehjælp til drengen, indtil redningsmandskabet kom frem. Politiet var de første der ankom til stedet, hvor en betjent også trådte til med det samme og ydede førstehjælp.

Drengen blev kørt til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor han nu er indlagt til behandling. Personalet havde stor ros til dem som sprang til for at hjælpe, fortæller Politikommissær Bent Riber fra Silkeborg lokal politi. 

Politiet har fredag morgen oplyst at drengens tilstand er stabil og at han formentlig vil slippe fra ulykken, uden større skader. Mens drengens far derimod fredag formiddag har oplyst at drengen ligger i koma og det ikke er til at sige, om han vil slippe fra skaden uden varige mén.