14-årig efterladt i grøft: Bilist stikker af

Foto: Shutterstock

En ulykke indtraf i trafikken.

En 14-årig cyklist blev mandag ramt af flugtbilist, da cyklisten befandt sig på Bregningevej i Jyderup ved Kalundborg. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten tirsdag.

Hændelsen skete først på aftenen, ifølge politiet. 

Klokken 18.04 anmeldte moderen til en 14-årig dreng, at han netop var blevet påkørt, da han cyklede ad Bregningevej i Jyderup, da en modkørende bil ramte ham, så han styrtede og endte i grøften. Bilisten standsede ikke op efter uheldet, men fortsatte videre mod sydøst i retning mod Bjergsted. Bilen beskrives som en mørk personbil.

Den 14-årige slog sig i faldet, og hans mor kørte ham på skadstuen til tjek, men han havde ikke pådraget sig alvorlige skader.

Cyklen blev slået skæv i faldet. Politiet optog rapport i sagen og forsøger nu at finde frem til bilen, som var indblandet i uheldet. Vidner som så uheldet eller som har bemærket en mørk personbil i Bregninge omkring kl. 18.00, hvor den kørte i sydøstlig retning mod Bjergsted bedes kontakte politiet, opfordrer Midt- og Vestsjællands Politi. 

Oplysninger i sagen kan gives til poltiet på tlf. 114.

Lød som pistolskud

Senere på aftenen var der behov for politiet et andet sted i politikredsen. 

Klokken 22.19 kørte politiet talstærkt til Køge efter anmeldelse om, at der var hørt brag på Gymnasievej som ifølge vidner lød som pistolskud.

Patruljerne fandt dog ikke frem til noget som bekræftede, at der skulle være skudt med en pistol på stedet. Ingen personer eller genstande var umiddelbart blevet ramt af skud. Uundersøgelser med blandt andet hunde i området viste heller ikke tegn på skudafgivelse.

Politiet blev i området indtil ud på natten, men der kom ingen yderligere brag eller klarhed over, hvor bragene tidligere på aftenen stammede fra, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.