13-årig viser fuckfinger til fremmede: Pludseligt stirrer han ind i pistol

Politiet måtte rykke ud til de grove trusler. Foto: Shutterstock

Flere patruljevogne blev sendt ud til en hændelse, hvor en 13-årig blev truet på det groveste.

En 34-årig mand fra Slagelse er blevet sigtet for trusler. Det sker som følge af en hændelse lørdag aften, hvor en kun 13-årig dreng fik viftet en pisol i hovedet, da i tre mænds øjne blev lidt for kæk på åben gaden. 

Sådan skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i mandagens døgnrapport, hvor betjentene beretter om hændelsen. 

Lørdag - et par minutter før klokken 20.00 - blev politet varskoet. Her modtog man en anmeldelse om, at en kun 13-årig dreng var blevet truet med en pistol af tre mænd på Schakenborgvej i Slagelse. Det skete, efter at den 13-årige tilsyneladende havde givet fuckfingeren til en forbipasserende.

Bevæbnet med svensknøgle

Flere politibiler blev sendt til stedet, og kort efter kunne politiet på baggrund af vidneudsagn anholde en 34-årig mand fra byen.

Han havde haft en svensknøgle med under truslerne, og derfor blev han sigtet for trusler og for overtrædelse af våbenloven. Den anholdte blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 0.03. Det er endnu ikke lykkedes at finde yderligere våben, men politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

Ved du noget? Så ring straks 114. Her sidder en medarbejder klar til at svare på opkaldet og pege dig i den rigtige retning.