Iskoldt: 73-årig bestjålet ved højlys dag

Politiet har udsendt et signalment af den ene af de to gerningsmænd. Foto: Shutterstock

Sidst på eftermiddagen søndag blev en ældre herre bestjålet, da han opholdte sig på torvet i Virum.

Klokken 21.07 anmeldte en 73-årig mand fra Virum, at han klokken 17.00 søndag eftermiddag havde været udsat for tyveri, da han havde opholdt sig på Virum Torv. Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten mandag. 

Den 73-årige havde stået ved sin cykel, da en fremmed mand havde havde henvendt sig til ham og spurgt om noget på et udenlandsk sprog, som den 73-årige ikke havde forstået. Alt imens stjal den fremmede mands kammerat den 73-åriges taske, der havde ligget på cyklens bagagebæger, hvorefter begge de fremmede mænd løb fra stedet. 

Læs også

Særligt udsatte: Disse mennesker rammes hårdere af coronaen

Med sorte skægstubbe

Nordsjællands Politi vil selvsagt gerne have fingre i de to mænd, der franarrede den ældre herre sin taske. Derfor efterlyses de to. Den 73-årige har givet et signalement af den ene, som forhåbentligt får det til at ringe en klokke hos en eller flere af læserne, så politiet kan komme i kontakt med dem.

Den ene fremmede mand beskrives af anmelder som:

  • Mand
  • 30-40 år
  • 170 cm
  • Almindelig af bygning
  • Mellemlangt sort hår, ubarberet med sorte skægstubbe.
  • Talte et fremmedsprog. 

Der foreligger ikke noget signalement af manden, der stjal tasken. Siger signalementet dig noget? Så kontakt straks Nordsjællands Politi på telefon 114. 

Læs også

Nødtelefon gløder helt uden grund: Gør kun noget i disse tilfælde