Melissa i stor sorg: Fremmed finder hendes efterlyste hund - og stjæler den

Nelly forsvandt for familien. Foto: Melissa Baylis

Lige nu er en familie i stor sorg, da deres efterlyste hund er blevet stjålet.

17-årige Melissa Baylis er ude af sig selv i disse dage. 

Den unge kvinde havde efterlyst en hund, der er løbet bort. Hun troede, alt var godt, da en fremmed kontaktede hende for at fortælle, at hunden var fundet i god behold. Hun var dog ikke forberedt på anden halvdel af beskeden. 

Her fortalte den unavngivne finder af den lille hund Nelly, at personen ikke har nogle intentioner om at levere den tilbage til Melissa og hendes familie. Det fortæller den engelske avis The Mirror

Modtager mystisk besked

Nelly slap ud af familiens have. Angiveligt i hvert fald. Melissa Baylis fortæller, at hun er overbevidst om, at hunden blev stjålet, da de en skraldespand ikke står, hvor den plejer. 

Straks hun opdagede, at Nelly var væk. Satte hun en eftersøgning i gang. Familien slog blandt andet et opslag op i flere lokale Facebook-grupper i håb om, at nogle naboer eller lignende havde set hunden. Et par dage senere gav det pote. 

Her modtog Melissas mor en mystisk besked. 

Den lille hund boede hos familien i en uge. Foto: Melissa Baylis

”Jeres hvalp blev fundet i god behold men på grund af uansvarlige ejere, har jeg ikke andet valg, end at finde den et nyt sikkert og omsorgsfuldt hjem," skriver den anonyme person.

Beskeden fortsætter: 

"Betragt dig selv som heldig, at du ikke er blevet meldt til myndighederne."

Politiet i Manchest bekræfter, at de efterforsker det mulige tyveri af Nelly.