Kælede med sin squash på gågaden: Nu er han fængslet

Foto: Shutterstock

Flere forbipasserende blev dybt chokerede.

En 66-årig mand er nu blevet fængslet efter en temmelig bizar hændelse. 

På gågaden i den britiske by Hereford, spottede flere kvinder manden, som søgte øjenkontakt med kvinderne. Når kvinderne kiggede nærmere på ham, opdagede de at 66-årige Geoffrey Chambers var i færd med, at gnide og kæle for en gigantisk bule i sine stramme bukser. Det skriver Metro.

En af kvinderne som opdagede ham, var tilfældigvis gift med en politibetjent, og ringede derfor straks efter sin mand. 

Da patruljen dukkede op, arresterede de Geoffrey. Det viste sig, at det var en squash som udgjorde den store bule i hans bukser og det var altså grøntsagen som modtog de mange kærtegn, mens han kiggede på kvinderne. 

En mor og hendes teenager datter stødte også på ham og moderen fortæller efterfølgende, at de var dybt rystede over mandens adfærd.

Hjalp på humøret

Politiet fandt også frem til hans bil som de undersøgte nærmere, her gjorde de også et anderledes fund. I bilen var der nemlig mange flere squash.

Det viser sig at den 66-årige mand også tidligere havde kælet for sin squash i andre byer - her var han dog indtil videre sluppet med en advarsel. 

Det kom også frem, at han blot to måneder tidligere var blevet løsladt fra fængslet, hvor han havde afsonet en dom for to forsøg på, at forgribe sig på børn. I alt er han dømt for 31 tilfælde af blufærdighedskrænkelse. 

Han kan nu se frem til at skulle afsone otte måneders fængsel.

Han forklarede selv, at når han var nedtrykt, så gjorde det ham i bedre humør at kæle for squashen foran kvinderne på gaden.