Glemte konen: Politiet måtte skride ind

Foto: Shutterstock

En mand havde glemt at tjekke om alle passagerer var i bilen, inden han satte kursen mod motorvejen.

En familietur tog en uheldig drejning, da et forældrepar og deres søn var ude og køre. Den norske familie var på vej gennem Tyskland, da de bestemte sig for at tage et hvil på en rasteplads, i den tyske delstat Niedersachsen. På et tidspunkt går kvinden på toilettet og da hun retur til bilen, fik hun sig noget af en overraskelse. Det skriver tysk politi i en pressemeddelelse.

Familiens bil var nemlig pist væk. Det skulle vise sig, at faderen havde overset at det kun var sønnen og ham selv som befandt sig i bilen - havde havde simpelthen ikke bemærket at moderen havde forladt bilen. Derfor befandt bilen sig i stedet på motorvejen.

Gode råd er jo dyre i en sådan en knibe, men til kvindens held, var der tilfældigvis en toldbetjent på rastepladsen. Han var behjælpelig med at få familiens bil - som nu drønede afsted på den tyske motorvej - efterlyst. Det var dog ikke sådan lige til, at få lokaliseret den norske families bil og først 50 km. længere fremme ad motorvejen, fik tysk politi stoppet manden. 

Var overbevist om at konen var på bagsædet

De spurgte ham hvor hans kone befandt sig og han svarede straks at hun tog sig et hvil på bagsædet, men da de gentog spørgsmålet gik det op for manden, at han vidst ikke havde kigget godt nok efter. 

Familien blev efterfølgende genforenet i Mengershausen, hvor de (familien, red.) overordnet set, tog forglemmelsen med et smil. 

De var meget glade for politiets hjælp og takkede dem med et smil, tysk politi ønskede familien en god hjemrejse og frem for alt, samlet hjemrejse.