Bruce Willis ramt af alvorlig sygdom: Stopper karrieren omgående

Foto: Shutterstock.com

Det er slut med at lave film og tv-serie for Bruce Willis.

Den 67-årige skuespiller Bruce Willis indstiller sin karriere med omgående virkning. Årsagen er, at han er blevet ramt af alvorlig sygdom. Det skriver hans ekskone, Demi More, i et opslag på sin Instagram-profil.

"Til alle Bruces fantastiske fans, vil vi som familie dele nyheden om, at vores elskede Bruce oplever helbredsproblemer og for nylig er blevet diagnosticeret med afasi, der påvirker hans kognitive færdigheder," skriver hun.

Derudover fortæller hun, at Bruce Willis selv har besluttet sig for, at det vil være bedst for ham at indstille sin karriere med øjeblikkelig virkning.

"Som et resultat heraf og efter mange overvejelser har Bruce valgt at træde tilbage fra den karriere, der har betydet så meget for ham," skriver hun også.

Afasi, som altså er den sygdom, Bruce Willis er blevet ramt, medfører en nedsat evne til at tale.

Det er en sygdom, man kan blive ramt af, af flere årsager, men oftest er det en lidelse, der er opstået som følge af en hjerneblødning, en blodprop i hjernen eller en hjernesvulst. Det kan dog også være forårsaget af et slag mod hovedet.

I opslaget fra Demi Moore fremgår det dog ikke, hvad der konkret har forårsaget, at den succesfulde skuespiller, som mange blandt andet kender fra 'Die Hard'-filmene, er blevet diagnosticeret med afasi.

Derimod fortæller hun, at det er en meget svær tid for hele familien, men at de står sammen omkring. Samtidig fortæller hun, at hans fans betyder meget for ham, og derfor har familien valgt at stå frem med nyheden.

"Det er en virkelig svær tid for vores familie, og vi sætter stor pris på jeres fortsatte kærlighed, medfølelse og støtte. Vi kommer gennem det som en stærk, samlet familie, og vi ville gerne fortælle hans fans det, fordi vi ved, hvor meget han betyder for jer, og hvor meget I betyder for ham," lyder det.

Hendes opslag bliver rundet af med en opfordring til alle, der læser med om at give den gas, hvilket familien nu har i sinde at gøre sammen.

Til slut skriver hun, at opslaget er skrevet sammen med hans nuværende kone, Emma Heming, samt Bruces fem børn, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel og Evelyn. Han har endnu ikke selv udtalt sig om sin sygdom.

Foto: instagram