8-årig dreng redder lillesøster ud af flammer: Ender selv på hospitalet

Dette er ikke fra den omtalte brand, men et genrefoto. Foto: Shutterstock

Da familiens juletræ pludselig stod i flammer, reagerede han heltemodigt.

Julen er en hyggelig tid, især med lys og pynt, som kan lyse op i en mørk tid. Men det  kan hurtigt gå grueligt galt, hvis man er uopmærksom i blot et øjeblik.

Hos en familie i Spokane i Washington, USA, fik de sig for nylig en stor forskrækkelse, da deres juletræ pludselig stod i flammer. 

Da branden brød ud, var otte-årige Kaiden hjemme, sammen med sin fem-årige lillesøster Kinsley og derudover var børnenes mor, Kristian også hjemmet. Pludselig stod juletræet i flammer. Det skriver People.

Moderen løb ud af huset for at skaffe hjælp, da hun så flammerne, men det var umuligt for hende at komme ind i huset igen. Derfor måtte kun otte-årige Kaiden reagere hurtigt, de to børn var fanget på tredje sal. Kaiden “smed” sin lillesøster ud af vinduet, hvor der stod naboer klar til at gribe hende. 

Hoppede ud fra 3. sal

Derefter blev det Kaidens egen tur til at hoppe ud af vinduet fra 3. sal, naboerne også stod klar til at gribe ham. Desværre var Kaiden knap så heldig og faldt gennem menneskemængden, hvilket resulterede i, at han brækkede armen. 

“At se ham falde ud ad vinduet, det var det mest skræmmende,” fortæller Trevor Main, som ejer lejlighedskomplekset, hvor familien bor. 

Efterfølgende blev Kaiden bragt til sygehuset, for at få tilset sin brækkede arm.

Familien på fire som består af far Kevin, mor Kristian, Kaiden og lillesøster Kinsley, mistede alt i branden. Derfor er der nu blevet oprettet en GoFundMe indsamling, for at hjælpe familien

Kaiden, Kristian og Kinsley. Foto: GoFundMe