10-årig brutalt dræbt af sin 14-årige kusine

Foto: Politi

Det var et uhyggeligt syn, som politiet i New South Wales blev kaldt ud til onsdag morgen.

En 10-årig pige blev onsdag morgen dræbt på brutal vis, det skriver ABC. 

Det var på en gård i byen Gunnedah i det nordvestlige New South Wales at politiet blev kaldt ud, onsdag morgen. På stedet fandt de en 10-årig pige med voldsomme læsioner. 

Hun havde blandt andet fået halsen skåret over og knivstik i kroppen, det skriver News.com.

Gården som pigen blev fundet på, bor pigens kusine på 14-år og hendes familie. Det var den 14-åriges mor, som gjorde det uhyggelige fund af sin døde niece. 

Politiet blev kaldt ud på gården onsdag morgen, og undersøgelser viser at den 10-årige pige er blevet dræbt mellem 7.00 og 7.20 onsdag morgen. 

 

Havde fået halsen skåret over

Kort efter fundet af den 10-årige pige, kunne politiet arrestere den kun 14-årige kusine til pigen. Hun blev fundet på en nærliggende gård i området, hvor hun angiveligt skulle have fortalt en betjent at hun havde skåret halsen over på sin kusine og stukket hende flere gange. 

Den 14-årige pige er blevet anholdt og sigtet for mordet på sin kusine. Hun skal dømmes af børnedomstolen i Australien og er desuden blevet nægtet kaution. 

Det grusomme mord har rystet det lille samfund i Gunnedah, som kun har omkring 13.000 indbyggere. Byen ligger ca. 430 kilometer fra Sydney og er beliggende i hjertet af Naomi-dalen på Oxley Highway. 

Byens lokalråd skriver i en pressemeddelelse:

"Vores tanker og bønner er med familien. Vi er et stærkt og tæt sammensat samfund - og sammen vil vi støtte familien og vores samfund gennem dette."