Sådan føler du dig tilpas i din nye krop under og efter graviditet

Er du overvældet af de mange forandringer som din krop er gået igennem? Så er du bestemt ikke alene. Læs videre nedenfor og få tips til, hvordan du kan føle dig tilpas under konstant forandring i kroppen under og efter en graviditet.

Kroppen ændrer sig meget både under og efter graviditeten

Kvindekroppen ændrer sig utrolig meget både under og efter en graviditet, og det kan være overvældende for ens mentale helbred, da det er svært at bearbejde forandringerne, da de sker enormt hurtigt.

2 ting, som vil gøre det nemmere at vænne sig til ændringerne

Der er intet i vejen med, at kroppen ændrer sig under og efter en graviditet, men det kan stadig være svært at vænne sig til. Nedenfor er der 2 ting som du kan gøre for at blive mere tilpas med din nye krop.

1. Skriv dine følelser ned og snak med dine nærmeste

Først og fremmest, så er det vigtigt, at du tillader sig selv at sætte ord på de følelser du har. Dette vil hjælpe dig med at forstå dine egne frustrationer og forvirring.

Du kan gøre dette på to måde:

  • Snak med folk du stoler på
  • Skriv det ned i en lille bog

Begge metoder hjælper med at bearbejde de nye følelser og forandringer som du går igennem.

2. Køb nyt tøj, som passer til din nye figur

Noget andet, der er vigtigt, er, at du ikke forsøger at tvinge dig selv tilbage til din tidligere krop. Hvis du vil smide nogle kilo efter fødsel, så kan du helt sikkert det, men tillad din krop at hele og blive stærk igen.

Du bør købe tøj, som er praktisk og passer dig. Til dette kan du finde pænt tøj til mødre hos Seraphine.