5 måder at indrette dit hjem på, uden at tiltrække for meget opmærksomhed

Foto Pexels

Dit hjem bør være det sted, hvor du føler dig mest sikker. Nogle ting er dog uundgåelige, og det er svært at forberede sig på alt. Heldigvis er der nogle ting, som du kan gøre, for at tiltrække mindre opmærksomhed til dit hjem.

I denne artikel kigger vi på, hvordan du kan indrette dit hjem på en stilfuld måde, uden at det er for ekstravagant og tiltrækker for meget opmærksomhed for indbrudstyve.

Beskyt dine dyreste ejendele

Mange af os begår også den fejl, at vi ofte efterlader dyre ejendele såsom møbler, pynt, smykker, elektronik, og andre ting fremme eller sågar udenfor i haven eller på terrassen. Du kan stadigvæk pynte dit hjem med dyre portrætter, rammer, billeder eller plakater, selvom det er gjort på en diskret måde. Det kan være nemt at tænke, at dine ejendele ikke bliver stjålet, men det er altid bedst at være på den sikre side.

Når du ikke er hjemme

De fleste indbrud foregår, når folk er ude af hjemmet eller på rejse. En smart ting man kan gøre, er at indrette sit hjem i forhold til belysning, gardiner og vinduer på en måde, så det kan fremstå som at nogle er hjemme, selv når der ikke er. Det kan svært, men du kan overveje smart led-lys eller andre former for belysninger, der bruger batterier. På den måde kan lyset været tændt, selv når du ikke er hjemme og med nogle løsninger kan du endda tænde og slukke for lyset uden at være hjemme.

Billigere alternative til dyre kunstværker

Det kan være, at du helst vil undgå at have dyre kunstværker i dit hjem – en løsning på dette problem kunne være at købe billigere alternativer. F.eks. kan man købe plakater og posters. En flot indramning er en meget smart måde at få en plakat til at se flot og ud. Næsten alt kan ligne et poleret kunstværk med den rigtige indramning.

Sæt et budget for pynt og indretning

Det behøver ikke at koste meget at indrette og pynte sit hjem. Men mange af os begår den fejl, at vi shopper uden at sætte et budget. Det kan så ende med, at man bruger alt for mange penge på indretningen end man egentlig burde. Der er mange billige, elegante og stilede ting, som du kan bruge til at style dit hjem – og skulle du så være uheldig at noget af det går tabt eller bliver stjålet, har det ikke ramt din økonomi alt for hårdt. 

Hold landskabet trimmet

Sørg for at holde træer, buske og anden vegetation tæt på huset trimmet, så kriminelle ikke har let adgang til dækning, når de forsøger at bryde ind eller begå hærværk i dit hjem. Dette er blandt andet noget, som politiet foreslår, at man gør. Der er også stil og elegance ved at have en have og en terrasse, som er godt trimmet.

Ved at følge disse enkle tips kan du nemt opnå et elegant look i dit hjem uden at tiltrække for meget opmærksomhed! Indretning af dit hjem skal være en fornøjelig og stressfri oplevelse, så tag dig god tid og nyd processen!