Vågnede op på hotellet: Så blev tilværelsen vendt på hovedet

Foto: Shutterstock

Med ét forandredes det hele.

Hvis du vandt én million, hvordan ville du så fejre det? Et par fra Greve måtte stille sig selv det spørgsmål, da de søndag morgen vågnede op til en mail med overskriften: ”Din drøm er gået i opfyldelse!”. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Vi er på weekendophold, og vågner op på hotellet. Jeg åbner min mail omkring 7:30, og så tænker jeg nej nej nej, hvad er nu det for noget. Jeg har før fået en mail med, at jeg har vundet 50 kr., men så stod der lige pludselig en million.”

Manden, som er i slutningen af 50´erne, var sikker på at mailen var falsk. Men han valgte dog alligevel at vække konen for at få hende til at vurdere, om det nu alligevel ikke kunne være sandt, at de var blevet millionærer over natten.

”Jeg prikkede til hende og sagde, prøv lige at se det her. Men hun mente, det var snyd.”, fortæller han, efterfulgt af et grin.

Han tjekkede mailen efter et par gange, inden de gik ned til morgenmadsbuffeten.

”Jeg kiggede på den et par gange og kunne jo se at mailen var fra Danske Spil, så det kom jo det rigtige sted fra. Så tjekkede jeg med NemID, og der stod en million! Så det var jo rigtigt og helt fantastisk!”

Fejrede det med 007-champagne
Senere på dagen skulle parret hjem til Greve, men valgte på vejen at købe nogle helt særlige bobler til at fejre den glædelige nyhed med.

”Vi købte en Bollinger Champagne med James Bonds 007-tal på. Den skulle lige nydes derhjemme, for det skulle fejres, at vi havde vundet,” siger manden.

Og der var meget at fejre, for i 25 år har han spillet på de samme tal, nemlig børnenes fødselsdage. På spørgsmålet om, hvorvidt det så ikke også var på tide at han vandt, udbryder han ”Jo, synes du ikke også det?!”.

Kortene bliver ikke holdt tæt på kroppen  
På arbejdet mandag morgen bad han chefen om at tage slips på, for nu skulle hele kontoret fejre, at han var blevet millioner.

”Man skal da fortælle folk, at man har vundet i Lotto, det er ikke mange, der kender nogen, der har vundet. Så det får alle at vide,” fortæller manden glædestrålende.

Parret vil også bruge pengene, der, hvor de kan ses. De har netop købt et nyt hus, der skal renoveres fra bunden, og med en million ekstra på kontoen, betyder det, at drømmehuset kan blive en realitet.

”Vi er i gang med at bygge et helt nyt hus, så nu skal der planlægges en endnu større terrasse! Og så skal den gamle BMV skiftes ud med en Mercedes, så der er også plads til alle børnebørnene.”