Tilbyder 9-årig penge for sex: Nu er der nyt i sagen

Foto: Shutterstock

Nu er han sigtet for voldtægtsforsøg

Østjyllands Politi har fredag morgen anholdt en 30-årig mand, der mistænkes for at have antastet to børn i Randers NV tidligere på ugen

Den 30-årige mand, der har bopæl i Nordjylland, vil fredag kl. 12.00 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han sigtes for forsøg på voldtægt af et barn under 12 år ved anden kønslig omgang end samleje ved tirsdag eftermiddag at have tilbudt en 9-årig dreng penge til gengæld for oralsex.

Det var tirsdag kl. ca. 14.30, at den 9-årige dreng blev opsøgt af en fremmed mand i en grøn bil, da han gik på Viborgvej tæt ved Overvænget i Randers NV. Drengen afviste mandens tilbud og skyndte sig at gå fra stedet. Da han kom hjem, fortalte han senere om episoden, og forældrene kontaktede politiet.

Onsdag formiddag kom der en ny anmeldelse om en mand i en grøn bil. En mor til en 8-årig pige kontaktede politiet og fortalte, at hendes datter tirsdag havde var kommet hjem fra skole og havde fortalt, at en mand i en grøn bil var kørt efter hende i langsom hastighed, da hun kom cyklende på Gl. Viborgvej ved Hornbæk lidt over kl. 14.00.

Omfattende efterforskning førte til anholdelse

Østjyllands Politi har foretaget en omfattende efterforskning af de to sager med blandt andet øget patruljering og gennemgang af en del videoovervågning fra området. Derudover har politiet fået en del brugbare henvendelser fra borgerne.

”Der er tale om en ganske alvorlig sag, der også har skabt en del utryghed i lokalområdet. Derfor har vi helt fra starten arbejdet meget intenst med at finde frem til, hvem der sad i den grønne bil. I den forbindelse har vi også fået stor hjælp fra borgerne, som jeg gerne vil benytte lejligheden til at kvittere for,” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Den 30-årige mand blev anholdt fredag morgen kl. 07.00 på en adresse i Nordjylland