Tårevædet Tina Lund reagerer: Hjælp os

Den kendte rytter og tv-kendis Tina Lund er i tårer i en ny video. Foto: Instagram.com

Tina Lund, Allan Nielsen og deres børn er blevet ofre for en ubehagelig oplevelse

'Forsidefruer'-stjernen er blevet ramt af en personlig tragedie, da hun og familien har haft indbrud, hvor de har fået stjålet uerstattelige ting.

Tina Lund og familien har i nat haft besøg af uindbudte gæster. Det afslører 'Forsidefruer'-stjernen i et opslag på Instagram.

Den 40-årige professionelle springrytter er tydeligt ked af situationen, og er i tårer i videoen, som hun har delt på Instagram. Tyvene har stjålet mange ejendele, men Tina Lund er især ked af at have mistet sin vielsesring, og udlover derfor en dusør

Her forklarer hun, at de har været udsat for et indbrud, hvor de har fået stjålet flere uerstattelige ting. Blandt andet er tyvene kommet afsted med hendes vielsesring, som hun frygter, at hun aldrig kommer til at se igen.

Ydermere afslører hun, at de har gennemrodet hele deres hjem, og har taget stort set alt med, hvad de har kunne finde af værdi. Blandt andet har de stjålet alle hendes dyre smykker og tasker.

Gør så ondt

"Jeg håber virkelig at de indbrudstyve bliver fundet. Tanken om at jeg aldrig ser min vielsesring igen gør så ondt," skriver Tina Lund i sit opslag på Instagram, som du kan finde her, hvor hun også deler billeder fra huset.

"Vi tager imod alle tips. Jeg vil give en findeløn hvis min ring bliver fundet," forsætter hun, uden dog at afslører størrelsen på dusøren.

I videoen afslører Tina Lund også, at indbrudstyvene ikke er gået forsigtigt til værks. Derimod har de smadret flere ting i hjemmet, mens de har rodet skabe, skuffer og kommoder igennem, for at finde ejendele af værdi.

Til sidst i videoen fortæller hun, at det er Nordsjællands Politi, der har anbefalet hende at lave en video og dele på det sociale medie, for at skabe opmærksomhed om sagen.

Derfor appellerer hun også til, at i tilfælde af, at der er nogen, der har set eller hørt noget, så skal de kontakte Nordsjællands Politi. Det samme er gældende, hvis man mistænker nogen i sagen