Stor aktion: Nu er der nyt i Maddie-sagen

Foto: Metropolitan Police

Efterforskningen af den lille piges forsvinden rykker sig igen.

Nu ser det ud til, at efterforskningen af den forsvundne Madeleine McCann igen rykker sig fremad. Tirsdag kan det tyske medie Bild fortæller, at tysk politi arbejder i en kolonihave i byen Hannover. Her skulle politiet - ifølge Bild - have gang i en større undersøgelse, der har forbindelse til netop den lille piges forsvinden for 13 år siden. 

Tidligere på året rettede politiet deres opmærksomhed mod en mulig gerningsmand, der er blevet kendt som Christian B. Han er tidligere dømt for pædofile overgreb. Lige nu afsoner han dog en dom, som han har fået for narkotikasalg i et fængsel i den tyske by Kiel.

Leder i have

Britiske BBC har tidligere fortalt, hvordan Christian B ligeledes har været under efterforskning i forbindelse med den 5-årige tyske pige Ingas forsvinden. 

Det tyder også på, at netop Christian B er skyld i, at tysk politi tirsdag er mødt talstærkt op ved en kolonihave i Hannover. Det bekræfter politiet overfor Bild, men derudover sætter de ikke ord på, hvorfor de er interesseret i kolonihaven. 

Det er offentlig kendt, at politiet mistænker 43-årige Christian B for at have bortført og dræbt Madeleine McCann, da den lille pige var på ferie med sin familie i Portual i 2007.