SKAMBIDT: Hund aflives efter slemt angreb

Foto: Shutterstock

Slemme kvæstelser gjorde, at den lille hund måtte aflives.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu borgere, som ved hvad der førte til, at en lille hund døde. Den tragiske hændelse skete på Blomstervænget ved Asnæs i Odsherred i sidste uge, fortæller politiet. 

Tirsdag i sidste uge den 22.september omkring klokken 18.42 blev en lille hund skambidt, da ejeren, en 65-årige kvinde fra Grevinge luftede sin hund, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. Hunden løb fri på et grønt areal omkring Blomstervænget i Asnæs. Den 65-årige gik over vejen ved OK-Tanken og videre i retning mod Aldi, hvor hendes bil holdt parkeret. Ved Aldi stod en kvinde ved sin bil med to større hunde i snor, som rev sig løs og løb efter den 65-åriges hund, som løb ned langs bygningen væk fra de større hunde.

Hundene forsvandt rundt hjørnet ved vaskehallen, hvorefter ingen af hundeejerne så, hvad der skete.

Slemme kvæstelser

Da den 65-åriges hund kom tilbage så hun, at hunden havde pådraget sig alvorlige skader. Hun kørte straks hunden til dyrlæge, hvor den blev behandlet for alvorlige bidskader på kroppen og indre kvæstelser. To dage senere blev den lillehund aflivet, da den ikke kunne behandles for alvorlige indre kvæstelser i hovedet. Den 65-åriges hund er en lille sort/hvid blandingshund af racen malteser/puddel på 4,3 kg.

Politiet sigtede efterfølgende ejeren af de to store hunde for at overtræde hundeloven, idet hendes hunde kunne mistænkes for at stå bag skambidningen. Politiet søger nu vidner i sagen, for at klarlægge hændelsesforløbet bag bygningen, hvor den 65-åriges hund kom til skade. Borgere som har set den lille og de store hunde bag ved vaskehallen ved OK-tanken tirsdag aften omkring kl. 18.42, og som så hvordan den lille hund kom til skade bedes kontakte politiet på tlf. 114.