Rammer bil på dansk vej

Foto: Shutterstock

En bilist blev ramt, da han holdt stille i sin bil

En efterlyst ung mand smed torsdag et Nutellaglas med et kanonslag i efter en bil i Slagelse. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fredag. 

Offeret var en 67-årig mand, der holdte stille i et kryds, da hans bil blev ramt. 

"En 67-årig mand holdt i sin bil i et kryds på Kalundborgvej i Slagelse klokken 12.48, da der blev kastet et Nutellaglas mod bilen, som eksploderede inden det ramte. Glasset var ifølge bilisten kastet fra en ejendom, der ligger op mod vejen."

Da betjentene mødt op på ejedommen traf de en ung mand, som nogle af deres kolleger i en anden landsdel gerne ville tale med. 

"Politiet mødte en 15årig dreng fra Løgstrup på stedet, som var efterlyst af Østjyllands Politi, og som havde andre kanonslag i lommen, der havde samme indpakning som resterne i det sprængte Nutellaglas."

Den 15-årige blev sigtet for hærværk og anholdt så han kunne komme hjem til det jyske, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Smidt i havnen

Tirsdag kunne have udviklet sig i den forkerte retnings i Næstved. Her smed en eller flere ukendte gerningsmænd nemlig en tromle med spildolie i havnen. Det fortælles i døgnrapporten fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

"Ukendte gerningsmænd smed i løbet af tirsdag eller onsdag nat en 200 liter tromle fyldt med spildolie i havnen ved Vestre Kaj i Næstved," skriver politiet. Det var dog ikke det eneste affald, der endte i bølgen blå.  

"Desuden blev en kabeltromle og wire også skubbet i vandet. Heldigvis hold tromlen med spildolie tæt."