Politiet beder ungdomsfest om at lukke: Nu svarer arrangørerne

Tidligere i år var Skyland Beach Camp med i det populære program Løvens Hule, hvor de jagtede en investering i familiens campingplads. Nu forholder Bjørn Nikolaj Lund Pedersen (t.h.) til politiets udtalelse. Foto: Per Arnesen

En campingplads i Øster Hurup har hele landets øjne rettet mod sig. Nogen forarges over de unges fest så kort tid efter, at Danmark er blevet lukket op på ny. Nu svarer arrangørerne på politiets kritik.

Tidligere fredag blev det offentligt kendt, at Nordjyllands Politi har bedt Skyland Beach Camp om at lukke ned. Det kan du læse nærmere om lige her: 

Skyland er en campingplads, der især tiltrækker unge gæster, som ønsker at feste den danske sommers sparsomme solsksinstimer væk. Fænomenet er ikke ukendt her til lands, men det vækker ekstra opsigt i år, da nogen mener, at det uforsvaligt oven på første bølge af coronavirussen, der har holdt Danmark underdrejet det meste af foråret. 

Nu har Ekstra Bladet talt med en af medstifterne bag Skyland Beach Camp, der - i avisens spalter - forholder sig til den opfordring, som ordensmagten sendte ud tidligere på dagen. 

"Hvorfor skal vi lukke?" 

Hos Skyland Beach Camp mener man dog ikke, at politiet har nogle argumenter for at ville lukke festen ned. 

"Hvorfor skal vi lukke? Vi bryder ingen regler. Der er ikke tale om et arrangement, men en campingplads.Vi er jo fornuftige mennesker, og vi skal lige diskutere det her i vores gruppe. Men vi er en campingplads, der laver sjove aktiviteter for unge, og nu er der bare gået politik i den, fordi her er flest unge," udtaler medstifter af Skyland Beach Camp, Bjørn Nikolaj Lund Pedersen, til Ekstra Bladet.

Han slår dog desuden fast, at Skyland Beach Camp er åben for en dialog med politiet. Det er desuden muligt at blive testet for corona på pladsen. Medstifteren