Holder helt stille ved grønt lys - Får chok, da hun kigger ind i bilen

Foto: Shutterstock

En kvinde fik sig noget af en overraskelse, da hun kiggede ind i bilen, der holdt stille foran hendes.

En kvinde førte mandag politiet til formodet spritbilist. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

"En ung kvinde fik tilkaldt politiet, da hun natten til tirsdag fik mistanke om, at bilisten foran hende kørte spritkørsel. Omkring kl. 00.30 holdt hun i et lyskryds bag en bil i krydset Bernhardt Jensens Boulevard/Kystvejen i Aarhus, og da lyset skiftet fra grønt til rødt, blev bilen foran holdende," skriver politiet, inden de tilføjer:

"Nu opdagede kvinden, at føreren af bilen lå og sov ind over rattet. Hun gik ud for at tjekke til ham, og det samme gjorde en anden mand, der fik rusket liv i bilisten. Kvinden nåede lige at bemærke, at der lugtede af alkohol fra bilen, inden manden kørte videre."

Kvinden ringede derfor til politiet og fulgte efter den søvnige bilist, der holdt ind til siden på M.P. Bruuns Gade. Her ankom en patrulje, der fik fat i den 45-årige mand, som sad bag rattet. 

Da han blæste i alkometeret, viste det en promille over det tilladte, og han erkendte da også, at han havde drukket flere øl, inden han kørte bilen. Han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel, oplyser Østjyllands Politi.  

Råbte af politiet uden mundbind

En ung mand kom mandag i problemer, da han befandt sig i en fakta et andet sted i politikredsen, fortæller Østjyllands Politi videre i døgnrapporten. 

"Mandag kl. 20.34 var en patrulje til stede i Fakta på Haurumsvej i Tilst i forbindelse med en anden politiopgave, da en mand, der ikke var iført mundbind, begyndte at råbe mod betjentene." 

Det virkede dog ikke til, at den unge mand ville indgå i dialog med politiet. 

"Den ene betjent tog kontakt til den 18-årige mand og bad ham om at dæmpe sig og tage et mundbind på," skriver Østjyllands Politi, inden de fortsætter: 

"Da han fortsatte med at råbe op, tog betjentene ham med ud af butikken, hvor han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden."