Han skulle aldrig være taget på Pokemon-jagt i Randers

Foto: Shutterstock

En sen gåtur i Randers udviklede sig dramatisk.

Østjyllands Politi fremstiller fredag en 21-årig mand, der sigtes for røveri mod en 24-årig mand på en adresse i Randers natten til fredag.

Den 24-årige mand har forklaret til politiet, at han havde været på Pokemon Go-jagt i Randers, da han ved Hotel Kronjylland på Vestergade blev kontaktet af en mand, der spurgte om han måtte låne den 24-årige telefon.

Da den 24-årige syntes, den anden mand virkede frembrusende og truende i sin attitude, gav han ham telefonen.

Stikker af med rovet

Manden surfede rundt på telefonen, mens de gik lidt videre, men på et tidspunkt bemærkede den 24-årige, at manden var i færd med at nulstille telefonen, hvilket han påtalte, hvorefter manden truede ham verbalt og lagde an til at nikke ham en skalle.

Den 24-årige forsøgte flere gange at få manden til at give ham telefonen, men det lykkedes ikke, og pludselig løb manden fra stedet.

Heldigvis kunne Pokemon-jægeren dog give politiet et godt signalement af manden, og da det passede på en mand, en patrulje havde haft kontakt til tidligere på aftenen, tog de forbi hans bopæl. Her fandt de den 21-årige mand, der var i besiddelse af den 24-åriges telefon.

Han blev anholdt og sigtet for røveri.