Føtex, Netto og Bilka fjerner alle disse varer fra hylderne

Foto: Shutterstock.com

Alle Salling Groups butikker vil få fjernet varerne med det samme.

Salling Group, der er den største dagligvarekoncern i Danmark, har truffet en stor beslutning.

Koncernen, der blandt andet står bag Netto, Føtex og Bilka, har nemlig besluttet, at de vil fjerne alle russiske varer på hylderne i deres forretninger.

Det oplyser Per Bank, der er administrerende direktør i Salling Group, i en kort meddelelse, som han har delt på det sociale medie Twitter.

Her skriver han, at den danske dagligvarekoncern har besluttet at fjerne alle varer, der er fremstillet i Rusland eller af et russisk firma. I alt er der tale om 20 forskellige varer.

"Vi har i Salling Group besluttet at fjerne alle russisk producerede varer fra vores hylder. Det drejer sig om 20 varer fra vodka, tandpasta til chokolade," skriver Per Bank i sit opslag på Twitter.

Det er naturligvis en beslutning, der er blevet truffet i kølvandet på, at Rusland har invaderet Ukraine.

Per Bank oplyser på Twitter, at de omtalte varer, der er af russisk oprindelse, vil blive fjernet fra hylderne i de forskellige forretninger, der er ejet af Salling Group i løbet af de kommende dage.

Ydermere fortæller han, at det ikke kun gælder butikkerne, som Salling Group driver i Danmark. Det samme gælder nemlig for deres butikker i både Tyskland og Polen, lyder det.

På det sociale medie ses det, at der er stor opbakning til Salling Groups beslutning om, at man ikke længere ønsker at sælge russiske varer.