Bruger ild istedet for økse - Så dukker politiet op

Foto: Shutterstock

En "kreativ" mand fik i weekenden besøg af politiet.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortæller i døgnrapporten, at de i weekenden måtte rykke ud til Stokkemarke, da en mand her satte ild til træ i mangel på økse

Det var lørdag klokken 15.22 at en mand forsøgte at skaffe sig af med et træ ved at brænde det, da han tilsyneladende hverken havde økse eller sav til rådighed.

Røgen generede et større område omkring Vestre Landevej i Stokkemarke, og derfor kørte en patrulje ud til stedet, hvor de bad den 57-årige om at slukke ilden og i øvrigt sigtede ham efter brandlovgivningen, oplyser Sydsjælland og Lolland Falsters Politi. 

På tur med forkerte nummerplader

Natten til søndag klokken 02.00 standsede en politipatrulje en 43-årig mand, da han kom kørende i bil ad Højrebyvej i Nakskov.

Det viste sig, at han kørte rundt med nogle nummerplader, der tilhørte en anden bil, og i øvrigt var den bil, som den 43-årige kørte, i ikke forsikret. Den går naturligvis ikke. 

Han blev derfor sigtet for uberettiget brug af nummerplader, for manglede forsikring og for manglende registrering, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.