22-årige Jonas' kæreste deler hjerteskærende besked

Den 22-årige Jonas Dalhoff blev tirsdag fundet død på Østerbro. Nu har hans kæreste delte en hjerteskærende besked på Facebook.

Natten til søndag forsvandt den 22-årige Jonas Dalhoff efter en bytur. Tirsdag middag blev han desværre fundet død ved Østbanegade ved Nordhavn Station.

Tirsdag kl. 11.58 henvendte en borger sig til politiet, da vedkommende havde fundet en livløs person. Det viste sig af at være 22-årige Jonas, der var blevet fundet på en skrænt ned til en jernbaneoverskæring.

Efterfølgende har Københavns Politi meldt ud, at det tyder på, at den unge mand omkom i en tragisk ulykke. Det formodes derfor ikke, at der ligger noget kriminelt bag. Derimod vurderes det, at han med stor sandsynlighed er blevet ramt af et tog.

Nu har kæresten til Jonas Dalhoff delt et opslag på Facebook, hvor hun på vegne af hele familien mindes den unge mand.

"Vi vil gerne sende en meddelelse ud på vegne af familie og nære venner til Jonas Dalhoff. Ja, det er desværre vores Jonas, der er blevet fundet. Alle vores hjerter er knuste, men familie og venner er sammen," skriver kæresten på det sociale medie.

Kæresten skriver også, at Jonas Dalhoff er 'det bedste menneske alle har kendt'.

"Han er det bedste menneske alle har kendt, den bedste søn, bror, barnebarn, nevø, fætter, kæreste og ven," skriver hun.

Ydermere sender hun og familien også en stor tak til alle dem, der har deltaget i eftersøgningen efter den 22-årige mand, der desværre sluttede ved, at han blev fundet død.

"Tusind tak for jeres hjælp med at lede og dele alle vores opslag," skriver hun.

Til slut skriver hun, at familien gerne vil bede om tid og ro. Når der er noget nyt om Jonas Dalhoffs begravelse, vil der blive delt et nyt opslag på de sociale medier.

"Familien har brug for tid og ro, og der bliver delt et opslag, når vi ved nærmere om begravelse," runder hun opslaget af, som kan ses herunder: