15-årig dreng overfaldet af 10 gerningsmænd

Foto: Rigspolitiet

En 15-årig dreng blev udsat for vold og trusler i intet mindre end 20 minutter af 10 gerningsmænd. Nu skal de for retten.

En dreng på blot 15 år gennemgik et sandt mareridt, da han i 20 lange minutter blev overfaldet af en gruppe på intet mindre end 10 gerningsmænd.

Det er B.T, der har fået aktindsigt i anklageskriftet forud for retssagen mod gerningsmændene, der begynder i november.

Her står der blandt andet, at den 15-årige dreng blev overfaldet på gaden i Roskilde af 10 personer, som foruden vold også ydmygede ham. De skulle blandt andet have sagt til ham, at han skulle ‘Sig du er min bitch’

Syv drenge tiltalt

Gerningsmændene var drenge i alderen 15 til 17 år, og det er syv ud af de 10 drenge, der er blevet tiltalt for overfaldet. To af drengene var under den kriminelle lavalder, mens det ikke er lykkedes politiet at finde den sidste gerningsmand.

Ifølge B.T fandt overfaldet sted den 31. januar 2020 fra 19.10 til 19.30. Det skete foran busholdepladsen, hvor den unge dreng blev udsat for slag og spark.

Dette skete flere gange, og da drengen forsøgte at flygte, indhentede gerningsmændene ham igen, og tildelte yderligere slag og spark. Drengen blev også truet i sådan en grad, at han frygtede for livet, da en af gerningsmændene sagde, at han sagtens kunne skubbe den 15-årige ud foran et tog.

Anklageren ønsker to af dem udvist med et indrejseforbud på seks år.