Tre gode råd til rengøringen af dit sexlegetøj

Har du besluttet dig for, at du gerne vil bruge sexlegetæj i hverdagen, så er det vigtigt, at du også sætter dig ind i, hvordan du kan vedligeholde det.

Sponsoreret indhold

Dette kan være svært, og det kan være skadeligt for kroppen, hvis du ikke gør det godt nok, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan vedligeholde og rengøre dit sexlegetøj, så du altid kan have glæde af det, uden at det er til skade for din krop. Du kan også, for eksempel, finde inspiration til dit nye legetøj her, hvor du kan se mere omkring en dobbelt strap on eller en almindelig vibrator. 

Rengør altid efter brug

Har du brugt dit sexlegetæj, så skal det rengøres efter, at du er færdig med at bruge det. Dette gør, at der ikke sidder skadelige bakterier, som kan ødelægge dit eller din partners underliv, næste gang legetøjet kommer i brug. når du skal rengøre det, så findes der forskellige antibakterielle sprays, som du kan bruge, og  kan legetøjet tåle vand, så kan du også altid vaske og skylle legetøjet med sæbe. Du skal dog her passe på med, at vandet og sæben ikke kommer ned i de elektriske dele af legetøjet. 

Tør legetøjet godt

Efter du har rengjort dit sexlegetøj, så er det vigtigt, at du lader det tørre helt. Dette kan være svært, da du måske gerne vil have pakket det ned igen, men det kan være skadeligt, hvis dit sexlegetøj ikke er helt tørt, når du pakker det sammen igen. Dette gælder både for sexlegetøj til mænd og til kvinder. Det er derfor en god ide, at du omhyggeligt tørrer dit sexlegetøj, og at du lader det tørre ude i et stykke tid, inden du pakker det væk. Dette er bedst for dit sexlegetøj, mens det samtidig er bedst for din krop. 

Opbevar rent og tørt

Når dit sexlegetøj er færdigt med at tørre, så er det vigtigt, at du sørger for, at det bliver opbevaret tørt og rent. Dette kan være i en æske, som du fik med, da du købte legetøjet, eller måske har du et specielt klæde, som du kan lade legetøjet ligge i, indtil det skal bruges igen. Uanset, så er det blot vigtigt, at der er rent og tørt, hvor du opbevarer dit sexlegetøj. Du kan derfor ikke opbevare det på badeværelset eller blot på en overflade, da dette kan gøre legetøjet, snavset af støv eller vådt af fugt.