Stikker flad og stikker af: Hvem er denne mand?

Foto: Shutterstock

Politiet jager en formodet voldsmand, der fortsat er på fri fod.

Opdateret: Midt på eftermiddagen oplyser politiet, at de nu er i besiddelse af gerningsmandens identitet, derfor fjernes billedet. Resten af artiklen fremstår, som den gjorde ved udgivelsen. 

----

Nordjyllands Politi efterlyser nu med foto en formodet gerningsmand til en voldsepisode, der udspillede sig inde i en bus, der holdt på Aabybro Busterminal.

Volden fandt sted tidligere på måneden, nemlig 12. december i år omkring kl. 17.50, oplyser politiet. 

Overvågning fra politiets efterforskning af sagen viser, at den formodede gerningsmand gik ind i bussen, hvorefter han her tildelte buschaufføren et slag med flad hånd. Derpå forlod han bussen igen, og han forlod stedet i en bil.  

Skal stilles til ansvar

Udover billedet af den formodede voldsmand, har Nordjyllands Politi også offetnliggjort et signalement i håb om, at det vil hjælpe med at klarlægge mandens identitet. 

Den formodede gerningsmand beskrives som:

  • Dansk mand
  • Cirka 45-50 år
  • Sort skæg
  • Iført blå/grøn jakke og trøje, blå/grå cowboybukser og briller.
  • Køretøjet, som han kørte i, kunne formentlig være en grå/hvid Citroën C3.

”Vi har efterforsket i sagen lige siden, men det er ikke lykkedes for os at fastslå identiteten på den formodede gerningsmand til volden. Derfor går vi nu ud og efterlyser ham med billede, så han kan blive stillet til ansvar for sine handlinger,” siger vicepolitiinspektør Sune Myrup, der opfordrer til, at man straks retter henvendelse til politiet, hvis man genkender den formodede gerningsmand eller har andre relevante oplysninger i sagen.

Genkender du manden? Så ring til politiet på telefon 114.