Spærrer vejen for 14-årig pige: "Må jeg følge dig hjem?"

Foto: Rigspolitiet

Onsdag blev en kun 14-årig pige antastet i en bus.

Onsdag kl. 21.41 steg en 14-årig pige på bus nr. 11 fra Harlev i retning mod Stavtrup. På Park Allé i Aarhus C steg en udenlandsk udseende mand også på bussen og satte sig på sædet over for pigen. Pigen har forklaret til politiet, at hun havde en fornemmelse af, at manden sad og kiggede på hende, og da bussen var nået til Nordbyvej, flyttede manden plads og satte sig ved siden af hende, så hun ikke kunne komme ud.

Manden begyndte at tale til pigen på en blanding af dansk, engelsk og et tredje sprog, som pigen ikke forstod. Hun forsøgte at ignorere ham og svarede ham ikke. Manden forsøgte efterfølgende flere gange at kramme pigen og befølte hende på brysterne og på benet.

Ville følge hende hjem

Manden spurgte også, om pigen ikke ville stå af ved Råhøjparken og komme med ham hjem, og om han måtte følge hende hjem. Begge dele afviste pigen, der i stedet kontaktede sin mor og bad hende hente hende ved endestationen. Da bussen ankom til endestationen i Stavtrup steg manden også ud, men gik væk, i retning mod Ormslevvej, da han så pigens mor.

Manden beskrives som:

  • Somalisk af udseende
  • 35-40 år gammel
  • Ca. 175 cm høj
  • Kraftig af bygning
  • Sort krøllet hår, der var klippet kort i siderne og langt på toppen
  • Uplejede skægstubbe og tørre læber, der var sprukne
  • Var iført en sort, slidt hættetrøje, hvor der over brystet stod NIKE med hvide bogstaver, grønne bukser og mørke slidte sko.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle andre passagerer i bussen, der kan have set manden i tidsrummet fra ca. 22.15 til 22.35, eller som kan have viden om, hvem han er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.