Politiet beder endnu engang om hjælp - Einar er stadig savnet

Den 86-årige Einar savnes stadig. Foto: Politi

86-årige Einar er stadig savnet og har været forsvundet siden torsdag aften.

Nordsjællands Politi beder borgerne om hjælp til at finde den 86-årige mand, som nu har været forsvundet i flere dage.

Einar forlod torsdag aften sin bolig på plejecenteret Trongårdsbakken i Vejby omkring klokken 21.30, siden er han ikke set. Da han nu har været forsvundet siden torsdag aften, vurderer politiet at Einar ikke længere er i stand til at klare sig selv.

Nordsjællands Politi har tidligere udsendt en efterlysning af den 86-årige mand, men da han fortsat ikke er fundet, opfordrer politiet endnu en gang borgerne til at kigge efter Einar i haver, carporte, skure og andre steder, hvor han kunne tænkes at have søgt ly.

Nordsjællands Politi har søgt efter ham med drone, hunde samt manuelt søg, som er betjente, der går rundt og tjekker blandt andet haver, carporte og uaflåste redskabsskure, men indtil videre uden resultat. Desuden er videoovervågningen fra Lokalbanen blevet undersøgt, og her er den 86-årige Einar heller ikke at se.

Han er kendt for både at kunne komme vidt omkring ved egen hjælp, men også for let at falde i snak med andre. Han kan have fået et lift af en bilist, som måske har set ham gå langs en vej og på den måde været kommet længere væk end først antaget. Derfor opfordrer Nordsjællands Politi også borgere uden for Nordsjælland til at kigge efter ham.

Einar er som nævnt 86 år. Han er dement og beskrives i øvrigt som 175-180 cm høj med kort hår, briller og pæreformet krop. Da han gik var han iført ternet skjorte og lange bukser.

Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere, som har set Einar og kan kontaktes på telefon 114.

 

86-årige Einar som stadig savnes. Foto: Politi