Pige tilbudt bamser: Politiet frygter seriebørnelokker

Politiet efterforsker hændelsen. Foto: Rigspolitiet

Politiet har en mistanke om, at at samme mand står bag tre forskellige hændelser.

Søndag kl. 10.26 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en far, hvis 7-årige datter var blevet kontaktet af en fremmed mand på en legeplads ved Nattergalevej i Aarhus V. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten mandag.

Ifølge datteren havde manden siddet i sin bil og sagt til hende, at han ville give hende bamser. Faderen fortalte, at pigen blot havde afvist manden, der ikke havde taget fat i hende eller virkede truende over for hende. Han havde blot talt til hende, og hun havde ikke virket utryg, da hun kom hjem.

Kan være samme mand

Pigen beskrev manden som en ældre mand med hvidt hår og skæg. Han skulle være kørende i en lille gul personbil. Politiet kørte efterfølgende rundt i området i forsøget på at finde bilen eller manden for at få en snak med ham om, hvad hans hensigt havde været. Det lykkedes dog ikke at finde frem til ham.

Beskrivelsen af hændelsen og af manden minder dog om to episoder, som Østjyllands Politi omtalte i slutningen af maj, og politiet vil nu forsøge at afklare, om der kan have været tale om den samme mand, som politiet var i kontakt med i forbindelse med de tidligere episoder.